TUBURI DIN POLIAMIDA

tub poliamida

Tub Poliamida | Tub Poliamida Pret | Tuburi din Poliamida

tub-poliamidaDistribuim tuburi din poliamida si produse din poliamida in toata Romania. Confectionate la lungimi standard de 3000 mm 2000 mm. si 1000 mm. tuburile din poliamida pot fi personalizare alegand culori, dimensiuni si lungimi variabile.

Deosebit de utile, tuburile din poliamida pot fi folosite intr-o serie de domenii cum sunt industria constructoare de masini, domeniul tehnic, medical sau alimentar. Tuburile din poliamida reprezinta materia prima in confectionarea de came, mansoane, ghidaje, parghii, izolatori, pese de masini, fiind ideale pentru realizarea unor echipamente supuse uzurii mecanice, sarcinii ridicate si fluctuatilor mari de temperatura.

Alte denumiri ale tubului din poliamida: Tub Caprom, Tub Docamid, Tub Duramid, Tub Ertalon, Tub Metamid, Tub Nylon, Tub Nylatron, Tub Relamid, Tub Tecamid, Tub Teramid sau Tub Zellamid.

Specificatii Produs:
– tub poliamida de culoare alba sau neagra
– tub poliamida de lungime standard: 3000 mm. 2000 mm. si 1000 mm.
– alte dimensiuni si lungimi la cerere
– alte culori la cerere

Pentru informatii suplimentare referitoare la tuburile din poliamida, detalii si consultanta in achizitionarea produselor de mase plastice, contactati-ne chiar acum la numarul de telefon de mai jos sau completati formularul cu datele si mesajul dumneavoastra.

telefon-tehroind

sau

Numele
E-mail
Telefon
Localitate
Specificati Produsul care va Intereseaza
Introduceti Codul de Verificare : captcha
Mesaj